Causale voetreflexologie

Deze heel speciale behandelingsmethode heb ik een paar jaar geleden leren kennen en boeit me ontzettend. Het werd en is intussen een echte passie toen ik bij mezelf mocht ontdekken wat je met deze heel speciale techniek op de voeten kan bereiken. Ik ben in 2017 heel gedreven begonnen aan de 4-jarige opleiding bij An De Mulder. Eens afgestudeerd ben ik zeker van plan om de causale voetreflexologie via behandelingsessies aan te bieden. Voorlopig pas ik de kennis die ik nu reeds heb opgedaan toe in elke verzorging die ik momenteel aanbied.

Causale Voetreflexologie is geen ontspannende voetmassage. Het is een heel specifieke behandelingsmethode op de voeten waardoor het onevenwicht in jouw systeem kan worden hersteld. Op de voeten wordt er gezocht naar oorzakelijke zones van een mogelijk probleem en van het verlies van evenwicht in jouw fysisch of emotioneel systeem. Via het behandelen van reflexzones op de voeten pogen we dit evenwicht te herstellen of te behouden (preventie).

Via causale voetreflexologie kan je fantastische resultaten bereiken bij kinderen en volwassenen. Denk aan burn-out, stress, leerproblemen, vermoeidheid, spanning, slapeloosheid, hoofdpijn, en heel veel andere fysische en emotionele klachten.

Van harte welkom bij PUUR SIGRID, voor advies of hulp om jouw mooie PURE ZIJN ontspannend te beleven en te behouden.